SBi 2015:23

Fremtidens landbrugsbyggeri

Evaluering af proces, produkt, formidling og innovation i seks udviklingsbyggerier

Realdania igangsatte i 2005 udviklingsprojektet ’Fremtidens landbrugsbyggeri’, som omfattede en idékonkurrence og realisering af de udvalgte projektforslag for seks landbrugsbyggerier. Denne rapport indeholder SBi’s evaluering af de seks byggerier, hvoraf tre blev realiseret i et færdigt byggeri.

Evalueringen har fokus på proces, økonomi, formidling og innovation i de seks byggerier. Landmænd og byggeparter giver i rapporten deres vurdering af organisering, samarbejde og de opnåede resultater samt deres forslag til fremtidig udvikling på området.

Rapporten slutter med SBi’s vurdering af, i hvilken grad udviklingsprojektets målsætninger er opfyldt, og hvordan udviklingsprojektet har givet bidrag til visionen om ’Fremtidens landbrugsbyggeri’. SBi anbefaler bl.a., at innovation bygger på forretningsmodeller for landbrugsproduktionerne, at alle lag i innovation og byggeproces inddrages mere ligeværdigt, at der gennemføres en analyse af bygningerne i drift, og at innovationen forankres regionalt støttet af organisationerne.

Forfatter:
  • Niels Haldor Bertelsen
Emneord:
Sprog:
Dansk
ISBN trykt bog:
978-87-563-1735-1

Download publikationen (gratis):

1 af 5

Køb bog

SBi 2015:23

Fremtidens landbrugsbyggeri

104 sider

Levering: Denne udgivelse findes kun som pdf - ikke i trykt form.

  • BUILD - Institut for Byggeri, By og Miljø
  • Kontakt BUILD
  • Cvr 29102384