SBi 2013:16

Udtjente bygninger og bygningsrenovering

Netværk for energirenovering

Rapporten giver nogle opgørelser, der kan være med til at belyse omfanget af udtjente bygninger med lav bygningsværdi og dårlig energimæssig stand svarende til et energimærke F eller G.

En stigende tendens har vist sig i de senere år for nedrivning af udtjente bygninger beliggende i eller tæt på de største byer. En tilsvarende stigende nedrivningstendens vil formentlig også kunne forventes i yderområderne i de kommende år, hvor udtjente bygninger er svære at sælge på grund af befolkningens generelle ønske om at bo i eller tættere på de største byer.

Denne rapport giver nogle opgørelser, der kan være med til at belyse omfanget af udtjente bygninger med lav bygningsværdi og dårlig energimæssig stand svarende til et energimærke F eller G. Opgørelserne er primært fokuseret på lave boliger, dvs. stuehuse, enfamiliehuse og rækkehuse.

Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen og er målrettet deltagerne i netværket for energirenovering,især byggebranchen og styrelserne samt de politiske beslutningstagere.

Forfatter:
  • Kim B. Wittchen
  • Jesper Kragh
Sprog:
Dansk
ISBN trykt bog:
978-87-92739-38-4

Download publikationen (gratis):

1 af 5

Køb bog

SBi 2013:16

Udtjente bygninger og bygningsrenovering

13 sider

Levering: Denne udgivelse findes kun som pdf - ikke i trykt form.

  • BUILD - Institut for Byggeri, By og Miljø
  • Kontakt BUILD
  • Cvr 29102384