SBi-anvisning 46

Plan i køkkenet

Grundelementerne i et godt køkken er plads, praktisk arbejdsgang og teknisk udstyr. Uanset hvilken udstyrsstandard man har råd til, bør der i et nyt køkken i det mindste være den fornødne plads til at opfylde de krav der opstilles i denne anvisning.

De viste eksempler i anvisningen er udarbejdet med anvendelse af Dansk Køkkensæts elementer, som også vises i et bilag. Anvisningens principper kan dog lige så vel anvendes til projektering af køkkener med andre elementer, som med individuelt projekteret inventar.

De forskellige zoner i køkkenet fx tilberedning-, koge- og spisepladsen m.fl. er beskrevet i små afsnit.

Forfatter:
  • Finn Vedel-Petersen
  • Karen Ranten
Emneord:
Illustrationer:
  • Statens Byggeforskningsinstitut
Sprog:
Dansk
ISBN trykt bog:
87-563-0232-0

Denne anvisning findes kun i PDF-format.

For at læse indholdet skal du have et abonnement og være logget ind.

Hvis du allerede har et abonnement, kan du logge ind.

Du kan også købe et abonnement.

1 af 5

SBi-anvisning 46

Plan i køkkenet

46 sider

Levering: Udsolgt

Køb fysiske anvisninger og rapporter

Der er midlertidigt lukket for salg af SBi-anvisninger og -rapporter på BUILD.DK.
I mellemtiden kan bøgerne købes fra en af vores forhandlere.

Udvalg af forhandlere der sælger SBi-anvisninger:

Der er fortsat adgang til anvisninger digitalt her på siden.

Aktualitet

Anvisningen er fra 1977
  • BUILD - Institut for Byggeri, By og Miljø
  • Kontakt BUILD
  • Cvr 29102384