Nyhed

Anvisninger.dk har fået nyt design

Med det nye design får du bedre søgemuligheder og en optimeret digital visning af SBi’s anvisninger.
 
Farvel til anvisninger i pdf
Den største ændring ved det nye anvisninger.dk er, at du fremover ikke længere kan læse eller downloade SBi-anvisninger i pdf. SBi-anvisningerne er i stedet blevet optimeret til digital visning, så du nemmere kan læse dem direkte på din skærm.
 
Hver anvisning er nu samlet på én side, som giver et bedre samlet overblik over indholdet. Du får både mulighed for at åbne alt indhold på én gang eller at gå direkte til et specifikt afsnit. Det bliver desuden nemmere at skifte mellem forskellige udgaver af en anvisning.
 
I første omgang er anvisningerne optimeret til læsning på computer. Senere vil anvisningerne også blive optimeret til mobiler og tablets. Enkelte, ældre anvisninger findes i stadig i pdf-format, men de vil løbende blive konverteret til den nye online-visning.
 
Det er desuden blevet lettere at søge og overskue søgeresultater, både i den enkelte anvisning, men også på tværs af alt indhold. Du kan bl.a. filtrere i alle anvisninger via emneord.
 
Temaside om tilgængelighed
Samtidig med det nye design lancerer SBi også en særlig temaside med fokus på tilgængelighed. Her får byggeriets forskellige parter én samlet indgang til viden og vejledninger om tilgængelighed og universelt design. Temasiden om tilgængelighed er etableret som et led i en aftale med Energistyrelsen, og frem til 2017 vil SBi udgive en række nye, gratis anvisninger om tilgængelighed.