Abonnement

Hvad inkluderer et abonnement?

Et abonnement på anvisninger.dk giver adgang til det fulde indhold af de anvisninger, der findes på websitet. Med et abonnement kan anvisningerne læses fra computer, tablet og mobil uden at installere plugins eller ekstra programmer. Alle anvisninger kan fremsøges og der kan også søges i indholdets fulde tekst. For hver anvisning er angivet hvilket emne, den omhandler, hvilke andre anvisninger, der findes om det pågældende emne og om anvisningen er aktuel eller erstattet af en nyere. Desuden er det muligt at læse tidligere udgaver af en anvisning. Alle nye anvisninger udgives direkte på anvisninger.dk inden de bliver trykt i bogform og derudover inkluderes løbende ældre anvisninger. Hvis du savner en bestemt anvisning på anvisninger.dk, er du velkommen til at sende en e-mail til anvisninger@build.aau.dk, så vil vi sørge for at den bliver publiceret på websitet.

Hvor lang tid gælder et abonnement?

Et abonnement på anvisninger.dk gælder for et år ad gangen fra købsdatoen og 12 måneder frem. Abonnementet betales forud.

Hvordan køber jeg et abonnement?

Du opretter selv dit abonnement ved at udfylde formularen Køb abonnement. Efter købet modtager du en e-mail med et link, som du skal klikke på for at aktivere abonnementet. Efter aktivering kan du logge på med den medsendte adgangskode og læse alle anvisninger på websitet. Aktivering af linket skal ske inden for 7 dage, hvorefter det udløber. Ved aktivering af abonnementet accepterer du samtidig strakslevering af anvisninger på anvisninger.dk, og du kan ikke fortryde dit køb.

Hvordan fortryder jeg mit køb?

Det er muligt at fortryde bestilling af abonnementet, hvis du ikke har aktiveret linket i den e-mail du modtager ved bestillingen. Du skal blot undlade at klikke på linket i den tilsendte e-mail, hvorefter bestillingen automatisk annulleres efter 7 dage. Du kan også sende os en e-mail på anvisninger@build.aau.dk og fortryde din bestilling. Har du klikket på linket og dermed aktiveret abonnementet kan købet ikke fortrydes.

Skal jeg købe et abonnement til 1 eller flere samtidige brugere?

Er I flere på arbejdspladsen, der vil anvende anvisninger.dk samtidig, kan I købe abonnementet med flere samtidige brugere. Samtidige brugere betyder, at flere medarbejdere kan læse anvisningerne på samme tid ved at bruge det samme login. Hvis I for eksempel køber et abonnement med to samtidige brugere, kan to brugere være logget på med det samme login og læse indholdet samtidigt.

Ønsker du flere licenser eller har du et særligt behov for anvisninger, er du velkommen til at kontakte os på  anvisninger@build.aau.dk

Særligt for undervisningsinstitutioner og biblioteker

Undervisningsinstitutioner og biblioteker kan få et særligt abonnement med adgang til mange brugere på en gang. Hvis du er interesseret i at høre mere om betingelserne eller priserne kan du kontakte forlaget på  anvisninger@build.aau.dk.

Kontaktperson for dit abonnement

Abonnementer skal administreres af én enkelt kontaktperson som I udpeger på arbejdspladsen. Det vil normalt være den medarbejder, der har oprettet abonnementet, men det er også muligt at angive en anden person end den, der køber abonnementet. Personen fungerer som kontaktperson på abonnementet og vil modtage informationer om eventuelle ændringer (højst et par gange om året). Det er muligt at ændre kontaktperson og e-mailadresse efter oprettelsen af abonnementet ved at klikke på Profil i menuen i toppen af siden.

Adgang med IP-adresse

Med abonnementet kan I få adgang til anvisninger.dk via IP-adresser. Det betyder, at du ikke behøver at skrive dit login og password, hver gang du skal ind på websitet og bruge en anvisning. Virksomhedens IP-adresser tastes ind under Profil. Det er kun tilladt at bruge de IP-adresser, der hører til virksomheden.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan opsige dit abonnement når som helst. Abonnementet vil løbe gennem den periode, du har betalt for. Send blot en e-mail til anvisninger@build.aau.dk. Skriv venligst hvorfor du ønsker at opsige dit abonnement, så vi kan blive bedre til at levere anvisninger.