Abonnementsbetingelser

​Anvendelse

Disse betingelser gælder for køb af adgang til og anvendelse af SBi's anvisninger på websitet anvisninger.dk.


Indgåelse af aftale

Når du har bestilt et abonnement, er aftalen bindende et år frem. Abonnementsaftaler indgås mellem Statens Byggeforskningsinstitut (SBi) og den virksomhed eller privatperson som rekvirerer abonnementet. Abonnementsaftalen dækker adgang til websitet anvisninger.dk og alt dets indhold, dog med nedennævnte begrænsninger.


Fortrydelsesret

Det er muligt at fortryde din bestilling af abonnementet, hvis du ikke har aktiveret linket i den e-mail du modtager ved bestillingen. Du kan blot undlade at aktivere linket i e-mailen. Har du derimod aktiveret linket i den tilsendte mail, accepterer du samtidig strakslevering af abonnementet på anvisninger.dk og du kan ikke fortryde dit køb.


Priser

SBi's priser gælder for alle abonnementer. Der tages forbehold for fejl i priser på abonnementer, e-bøger, pdf'er og trykt materiale. Priserne er excl. moms med mindre andet er angivet.


Betaling

Ved oprettelse af abonnement sendes en faktura til den oplyste adresse. Ved oplysning af EAN-nummer fremsendes en e-faktura.


Brugernavn, adgangskode og IP-adgang

På anvisninger.dk kan du vælge et abonnement, der giver adgang til flere brugere på samme tid (samtidige brugere). Abonnement tillader medarbejdere fra en virksomhed indenfor samme CVR-nummer adgang til samtidig brug af anvisninger.dk.

Kontaktpersonen på abonnementet har ansvaret for, at de korrekte IP-numre er oplyst i systemet, og at der ikke sker misbrug af IP-numre fra netværk, der ikke er omfattet af aftalen.

Det er abonnentens eller kontaktpersonens ansvar at sikre, at der ikke sker misbrug af abonnementet og at sikre at andre parter ikke får adgang til abonnentens IP-range eller brugernavn og adgangskode.

Læs mere om abonnementet.


Ophavsret og kopiering

SBi har ophavsretten til alt indhold på anvisninger.dk med undtagelse af lovtekster. Kopiering af materiale fra anvisninger.dk til andre parter er ikke tilladt, ligesom kopiering af materiale fra anvisninger.dk kun må foregå med SBi's forudgående skriftlige samtykke.


Videresalg

Det er ikke tilladt at købe og videresælge abonnementer på anvisninger.dk eller materiale fra anvisninger.dk til andre parter.


Opsigelse

Du betaler abonnement for et år ad gangen, og du kan opsige dit abonnement når som helst. Opsigelsen vil have virkning fra udgangen af den betalte periode.


Misbrug

Misbrug af abonnementet giver SBi ret til uden varsel at lukke for den pågældende virksomheds eller privatpersons adgang til anvisninger.dk. Endvidere vil SBi ved krænkelse af ophavsretsloven tage de nødvendige retlige skridt,herunder anlæggelse af civilt søgsmål.

Læs abonnementsbetingelserne her