Om anvisninger.dk

Anvisninger.dk ejes af:

BUILD - Institut for Byggeri, By og Miljø
Aalborg Universitet København
A.C. Meyers Vænge 15, 2450 Kbh. SV
E-mail: anvisninger@build.aau.dk


Hvad er anvisninger.dk?

Anvisninger.dk er et abonnementssystem, der rummer de nyeste og mest efterspurgte anvisninger. Anvisninger er byggetekniske anvisninger (læs i vores FAQ). Alle nye anvisninger udgives på websitet, så snart de er klar og vil typisk være at finde, inden de kan købes i trykt form eller som e-bog. Websitet indeholder også mange ældre anvisninger, der tilføjes efter behov. Ønsker du at læse en ældre anvisning, som ikke findes på websitet, så skriv til anvisninger@build.aau.dk.


Webshop

Anvisninger.dk er samtidig BUILDs webshop, hvor du kan købe anvisninger i trykt form.


Koster anvisninger noget eller er de gratis?

Enkelte anvisninger er frit tilgængelige, men de fleste kræver et abonnement. Læs om abonnementet og priserne.

Alle besøgende (med eller uden abonnement) kan søge og fremfinde alle anvisninger - det er først, når du vil læse indholdet, at du bliver bedt om at logge ind. De anvisninger, der er frit tilgængelige har indholdet liggende frit tilgængeligt og man skal derfor ikke logge ind for at læse disse. Eksempler på frie anvisninger er 250, 249, 246, 242, 241 og 230. Det vil også fremgå af oversigten hvorvidt man har adgang til at læse anvisningen eller ej (der står"Fri adgang" hvis man kan læse den og "Køb abonnement" hvis ikke).


Anvisninger organiseret efter emne

Alle anvisninger er inddelt i emner. Emnerne kan findes på forsiden af anvisninger.dk under fanebladet "Emner", men det er også muligt at filtrere på et emne på søgesiden.

Større emner vil have en decideret emneforside, som fx Universelt design og tilgængelighed.

 

Indtast IP-adresse

Hvis man indtaster ens IP-adresse eller flere under linket "Profil" øverst på siden, kan man undgå at indtaste adgangskode, hver gang man skal ind.

Ophavsret

Alt indhold på anvisninger.dk er omfattet af Lov om ophavsret. Det er ikke tilladt at kopiere dokumenter, websider eller pdf-filer og dele dem ud - fx til andre på arbejdspladsen eller til deltagerne på et kursus. Du har heller ikke lov til at kopiere materiale fra anvisninger.dk over på en computer eller lokal server og dermed give andre adgang til det. Har du spørgsmål til brug af anvisninger.dk og ophavsret, er du velkommen til at kontakte os på anvisninger@build.aau.dk.


Kontakt

E-mail: anvisninger@build.aau.dk