Information og priser

Information om Anvisninger.dk

Med et online-abonnement på anvisninger.dk er du sikker på altid at være opdateret med de nyeste anvisninger. På arbejdspladsen kan I deles om adgangen til anvisningerne, ligesom I kan med de trykte, nu er anvisningerne bare at finde på skærmen.

På Anvisninger.dk letter søgemulighederne dit arbejde, hvor du kan søge på tværs af alle anvisningerne og i dybden i den enkelte. Og du kan selvfølgelig bruge Anvisninger.dk på pc og mac, samt tablet og telefon.

Hvad koster et online abonnement på anvisninger?

Prisen på et abonnement afhænger af hvor mange brugere, der skal have adgang til anvisninger.dk samtidig. Et abonnement gælder fra købsdatoen og 12 måneder frem.

  • 1 samtidig bruger: 4.000 kr.
  • 2 samtidige brugere: 8.000 kr.
  • 3 samtidige brugere: 12.000 kr.
  • 4 samtidige brugere: 16.000 kr.

Alle priser er eksklusiv moms.


Bestil abonnement på anvisninger


Ønsker du flere licenser eller har du et særligt behov for anvisninger, er du velkommen til at kontakte os på anvisninger@build.aau.dk.

Hvordan foregår betalingen?

Betaling sker via faktura. Når abonnementet er købt og aktiveret med linket i den e-mail kontaktpersonen modtager, vil I i løbet af et par dage modtage en faktura med e-mail. Fakturaen forfalder til betaling 30 dage senere og dækker betaling for 12 måneder. Fremover modtager I en faktura en gang om året med mindre abonnementet opsiges. Udebliver betalingen, lukkes for adgangen til anvisninger.dk.

Faktura via EAN

Er du en offentlig kunde, skal du ved bestilling af abonnement opgive dit EAN-nummer, og du vil modtage en e-faktura.

Køb abonnement

Du kan købe dit abonnement her.