Nyhed

Informationsmøder om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed

​Arbejder du med tilgængelighed? Og kunne du tænke dig at få den nyeste viden og nye metoder på feltet, der styrker din faglighed, din virksomheds konkurrenceevne og løfter kvaliteten af byggeriet? Så er masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed på SBi ved Aalborg Universitet København måske noget for dig. Hør mere på informationsmøder i Aarhus og København april 2017.

Tilgængelighed i et nyt perspektiv

På Aalborg Universitet København kan du som det eneste sted i Norden tage en akademisk masteruddannelse i tilgængelighed og universelt design i byggeriet. Med uddannelsen bliver du en af de første specialister på et område, som har stigende politisk bevågenhed i bl.a. Danmark, Norge, Sverige og Storbritannien, hvor de nationale bygningsreglementer gennem de senere år har skærpet kravene om tilgængelighed og universelt design. Masteruddannelsen åbner op for en nuanceret og nytænkende tilgang til tilgængelighed, der rækker ud over bygningsreglementets minimumskrav. 

Uddannelsen henvender sig til alle, der arbejder professionelt med byggeri, det kan både være i forbindelse med kravspecificering, rådgivning, projektledelse og udførelse eller byggesagsbehandling. Uddannelsen er et toårigt deltidsstudium, der er tilrettelagt, så den kan gennemføres ved siden af et fuldtidsarbejde. Uddannelsen foregår i København på Aalborg Universitet i Sydhavnen.

Nyt hold starter september 2017. Tilmeldingsfrist 1. juni 2017. Læs mere om uddannelsen og tilmelding på  www.evu.aau.dk/master/mudt

Informationsmøder i Aarhus og København

Hør mere om masteruddannelsen i universelt design og tilgængelighed på informationsmøder i Aarhus og København, hvor du får lejlighed til at tale med undervisere og tidligere studerende.

Informationsmøde i Aarhus 

Udskudt - ny dato følger.

 

Informationsmøde i København

Tid: 24. april 2017 kl. 15.30-16.30
Sted: Aalborg Universitet København, A.C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV
Lokale: Seminarrum 2.1.021 (hovedbygningen, ACM15). 
Gratis parkering på de afmærkede AAU-parkeringsarealer i op til 3 timer. 
Se kørselsvejledning.
Tilmelding informationsmøde København - venligst tilmelding senest 23. april kl. 12.00.