Nyhed

holdet af auditorer i kørestole foran Aalborg Universitet København

Nu 40 uddannede auditorer i tilgængelighed til bygninger

​Ialt 40 personer har nu bestået SBi’s efteruddannelse som auditor i tilgængelighed, der klæder rådgivere og andre i byggebranchen på til at håndtere bygningsreglementets tilgængelighedsbestemmelser.

Som uddannet auditor fra SBi er man klædt på til at varetage de grundlæggende tilgængelighedsopgaver i byggeprojekter, uanset om det gælder bygninger med offentlig adgang, til kontor og administration eller boliger.

Som noget nyt kan en nyuddannet auditor fra SBi nu også kalde sig ’Tilgængelighedsrevisor, BYG’. Den nye titel skal gøre det enklere at kende forskel mellem tilgængelighedsrevisorer i hhv. bygninger og bygningsmatrikler (tilgængelighedsrevisor, BYG) og i vej- og trafikprojekter (tilgængelighedsrevisor, VEJ). 

 

Få rådgivning fra en tilgængelighedsrevisor

Har du brug for rådgivning fra en tilgængelighedsrevisor, BYG, kan du se listen over det nyuddannede hold på sbi.dk. Se oversigt over tilgængelighedsrevisorer, BYG, fra SBi​.

Har du brug for rådgivning fra en tilgængelighedsrevisor i vej- og trafikprojekter, kan du finde disse på www.vejregler.lovportaler.dk​​