Blog

undervisningssituation fra masteruddannelsen

Startskuddet er gået til afsluttende masteropgave!

​I disse dage samles det første hold af nordiske studerende på Master i Universelt Design og Tilgængelighed i København igen til et arbejdsseminar, som samtidig markerer startskuddet for den afsluttende og selvstændige Masteropgave på uddannelsen. Det er nu, at den studerende gennem sin masteropgave skal demonstrere, at man håndterer sammensatte problemstillinger, som integrerer empiri, teori og metode.

De studerende kommer fra hele Danmark, samt fra Norge og Island og årets masteropgaver belyser Universelt Design og tilgængelighed fra forskellige vinkler, herunder bl.a. boliger (almene- og plejeboliger), restaurering/bevaringsværdigt byggeri, turisme, wayfinding, og teknologi.

Masteropgaven skal vise evnen til, på et teoretisk og metodisk velfunderet grundlag, at kunne tilrettelægge og arbejde med de valgte problemstillinger herunder indsamling, analyse og tolkning af data og til sidst en klar formidling af afhandlingsresultaterne. De studerende har alle valgt at arbejde med opgaver, som er nært forbundet med deres egen erhvervspraksis.

Derved bliver masterafhandlingen kronen på værket af den toårige uddannelse i Universelt Design og Tilgængelighed, der afsluttes med mundtlig eksamen i januar 2016. Vi ønsker alle studerende en god arbejdslyst.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Bekræft at du ikke er en spam-robot ved at skrive ordet BUILD

Retningslinjer for kommentarer

Alle felter med * skal udfyldes
Din e-mail vises ikke.

Indsæt kommentar